Само година и половина след появата на близнаците си Ивиан

...
Само година и половина след появата на близнаците си Ивиан
Коментари Харесай

Ето я бременната Капчикова

Само година и половина след появяването на близнаците си Ивиан и Ианик, Ася Капчикова още веднъж е бременна, както ви съобщихме още през вчерашния ден. Новината публично бе доказана и с фотосесия на бременната плеймейтка.

В напреднала бременност някогашният кадър на риалитито "Фермата " театралничи за новия брой на тематичното списание "Кенгуру ". Пред изданието тя споделя друга ли е бременността с едно бебче, спрямо тази с две; по какъв начин се усеща малко преди да даде живот в най-приказното време от годината; както и каква е тайната на приказната визия на дамите през деветте месеца.

Снимка: Александра Владимирова, Best Moments Photography

Красавицата разкрива още по какъв начин съчетава грижите за децата с бременността си, какви са по темперамент момченцата и какви са разликите при очакване на бебче през лятото и зимата. „ Както първия, по този начин и втория път възприятието е неописуемо. Очакваш с неспокойствие да дадеш живот и да прегърнеш рожбата си. Това е най-скъпият подарък в живота на човек! “, споделя някогашната танцьорка, която е при започване на 9-ия месец.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР