Само допреди десетина дни Краснодар изглеждаше най-сериозният конкурент на Зенит

...
Само допреди десетина дни Краснодар изглеждаше най-сериозният конкурент на Зенит
Коментари Харесай

Краснодар отново загуби ценни точки

Само допреди десетина дни Краснодар изглеждаше най-сериозният съперник на Зенит за купата в съветското състезание, само че след две равенства и загуба в директния дуел с питерци тимът на Мурад Мусаев към този момент изостава на цели 11 точки от първото място. Снощи " биковете " направиха 1:1 при гостуването си на Ахмат и разрешиха на ЦСКА (Москва) да ги измести от третата позиция.

Още във 2-ата минута Андрей Семьонов откри в интерес на Ахмат. Централният бранител скочи най-високо след центриране от фаул на Раванели и с глава простреля матвей Сафонов. След четвърт час игра гредата оказа помощ на младия пазач, когато Бернард Бериша се озова самичък против него.

Аахмат имаше и други положения до почивката, само че резултатът остана неизменен. След нея Краснодар взе самодейността и в 48-ата минута реферът Алексей Есков даде дузпа в интерес на " биковете " за игра с ръка на голмайстора Семьонов. Зад топката застана Виктор Клаесон, който невъзмутимо изравни.

Доминацията на Краснодар до края на мача не донесе нови попадения, а в добавеното време бранителят на гостите Александър Мартинович получи червен картон.

Ахмат още един път сподели, че не играе успешно на личен терен от старта на втория полусезон. Тимът от Грозни няма победа в нито едно от 4-те си семейства, само че за сметка на това е в серия от три следващи триумфа като посетител и заема 9-о място в класирането.

През уикенда Ахмат ще гостува на Динамо (Москва), а Краснодар ще посрещне ЦСКА (Москва) в дербито на 26-ия кръг.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 25 кръг, сряда 24 април  Ахмат 1:1краен резулат  Краснодар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР