Само дни след фаталния скок на Денис Теофиков човек на

...
Само дни след фаталния скок на Денис Теофиков човек на
Коментари Харесай

Приятел на Денис със скандални твърдения: Давали му 400 лв. на участие, третирали го като продукт

Само дни след съдбовния скок на Денис Теофиков човек на име Мартин Пенчев, представящ се за негов другар, хвърли жестоки обвинявания към продуцента на изпълнителя, Николай Пашев. По думите на Мартин Денис е получавал стотинки за участията си, а за най-малките нарушавания е плащал дебели санкции. Нещо повече - този човек, Мартин Пенчев, съобщи, че е подготвен да даде пространно изявление за всичко, което е видял. И го даде.

Самият Мартин е един от околните другари на Денис, който е бил и негов водач за участията. Именно Мартин е един от десетте профила, които Денис следва, и по думите на Мартин, му е било разрешено да следва. 

Виж още: Мани от " Игри на волята " театралничи до неповторима кола и се отдаде на яки нощни празненства

В подкаста на Станислав Цанов Мартин съобщи, че хонорарът на Денис е бил приблизително 3000 лева, от които той е получавал едвам 400-500 лева От тези пари 100 лева Денис е давал на Мартин за това, че го кара. Така изпълнителят получавал 300 лева за себе си, като по-голямата част оставял у дома и по този начин за него действително имало към 100 лева. 

" Продуцентът е началник - той те взима и те таксува като артикул ", съобщи Мартин и описа едно от разпоредбите. По думите му на Денис му е било неразрешено да напуща хотела преди присъединяване, а след присъединяване е трябвало незабавно да се прибере назад в хотела. 

Виж още: Продуцентът на Денис проговори: Глобявал ли го е, имал ли е забрани и приказвал ли е за самоубийство 

От разказаното от Мартин излиза наяве, че Денис и продуцентът му са имали нееднократно спорове, като след един от тях Пашев е спрял участията на Денис за дълъг интервал от време. Мартин упорствал Денис да приключи контракта си с него, макар внушителната наказателна клауза - 50 хиляди лева Денис даже имал проект по какъв начин да се раздели с Пашев и щял да го направи след дейния за участия сезон. 

Мартин удостовери и доста от писанията в медиите - че Денис е имал проблеми с лихвари, че е бил в меланхолия и че е ходил на психолог. Дори и пред него е споделял, че му минават мисли за самоубийство. 

Виж още: Приятелката на Денис Теофиков скочи на подправена вест! Красавицата призна - от 16-годишна го обича 

Иначе Мартин и Денис се срещат, откакто първият излиза от пандиза. Стават положителни другари, като Денис му споделя доста. Така да вземем за пример той знае, че поради нищетата, в която е живеел, е имал интервал от 2 месеца, в които е живял без ток в дома си и е обикалял кафенетата, с цел да си зарежда телефона. С първия си хонорар пък си купил нов диван, на който да спи. Най-големият боязън на Денис по думите на Мартин е бил някой да не го измести и звездата му да залезе. 

Изображение: https://www.instagram.com/dteofikov1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР