Само ден, след като бяха тържествено запалени светлините й, Коледната

...
Само ден, след като бяха тържествено запалени светлините й, Коледната
Коментари Харесай

Грозно посегателство: Унищожиха част от украсата и осветлението на Коледна елха в Пловдив

Само ден, откакто бяха тържествено запалени светлините й, Коледната елха в пловдивския регион " Западен " стана обект на грозно посягане. За това заяви кметът на профила си във Фейсбук.

Според информацията, в събота към 19 часа група младежи на възраст сред 13 и 15 години са разрушили част от украсата и са спрели осветлението на елхата. " Имаме работещи камери и те са снимали вандалските им дейности. Съжалявам, че не мога да кача клипове, тъй като лицата са малолетни. Всички щяхте да видите с какво безочливо възприятие на безотговорност играят футбол с по-големите топки от елхата, хвърлят камъни и каквото им попадне по нея и най-после повреждат осветлението ", написа Димитър Колев в обществената мрежа. 
Разрушиха табелата на полезностите в Банкя
Вандали поругаха табелата на полезностите в Банкя, сложена от екипа на Частно главно учебно заведение „ Цар Симеон Велики “. За това...

Той благодари на жителите, които са се обадили в полицията и по този метод са съумели да предотвратят още по-големи вреди. Районният кмет прецизира, че още в понеделник записите ще бъдат предадени във Второ районно ръководство, като е уверен, че причинителите ще бъдат открити. Димитър Колев прецизира, че осветлението ще бъде ремонтирано още в първия работен ден.

Коледната елха, която е висока над 10 метра, беше запалена тържествено с музика и танци в наличието на доста деца и техните родители в петък вечерта. Тя ще остане в парк " Ружа " до Ивановден. 

Още от ПЛОВДИВ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР