Само 4 хотела в Слънчев бряг работят за началото на

...
Само 4 хотела в Слънчев бряг работят за началото на
Коментари Харесай

Първи туристи на Слънчев бряг: Работят само 4 хотела, от утре - и плажът

Само 4 хотела в Слънчев бряг работят за началото на лятото. Туристите са единствено българи, заемат към 30% от потенциала на хотела.

" Сменихме тази врата, тя се отваря с чип и клиентите могат от тук да излязат единствено в посока хотела, не могат да влизат от тук “, изясни Румен Мончев, хотелиер.

Местата за хранене са с паравани, които отделят масите една от друга.

" Всеки може да се затвори със фамилията и с другари по този начин в своя комфортен ъгъл “, съобщи Румен Мончев, хотелиер.

Българските туристи пристигнали единствено за 2-3 дни.

„ Нямаме към този момент отпуски, отпуските свършиха. Тази година сме особено готови и се надявам да изкараме умерено уикенда “, сподели Сашо Милушев, екскурзиант от Хасково.
На море в пандемия: Хотелите се приготвят за първите туристи В заведенията за хранене олинкулизив ще има, само че няма да се позволява скупчване на хора
А аквапаркът ще отвори, когато започват чартърните полети. Заради огромните разноски. Подобно на огромните хотели.

„ Първите индикации за отваряне на хотели са към края на юни и началото на юли “, изясни Кръстьо Генов, помощник-управител на хотел.

В хотела има 300 стаи за посетители с личен състав сред 180 и 200 души. За да проработи, трябват резервации от огромни туроператори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР