Само 3 месеца след световната си премиера първият автомобил Mercedes

...
Само 3 месеца след световната си премиера първият автомобил Mercedes
Коментари Харесай

50 000 лв. за премиум баничарката на Mercedes у нас

Само 3 месеца след международната си премиера първият автомобил Mercedes Benz T-Klasse към този момент е при новия си притежател в България. Първокласният дребен ван ще оказва помощ в бизнеса на новаторска компания, снабдител на софтуерни решения за гейминг промишлеността.

T-Klasse е автомобил, който съставлява, по този начин да се каже, премиум баничарка. Основните разлики са в оборудването, което включва необятна гама от системи за подкрепяне на шофирането като стандарт - Активен спирачен помощник, Активен помощник за поддържане на пътната лента, Асистент при тръгване по надолнище, Асистент при непряк вятър, Асистент за мъртва зона и други За в допълнение улеснение и сигурност при паркиране има опционале Активен помощник за паркиране с камера за заден ход.

`50

Именно богатата гама от общоприетоо съоръжение за сигурност на T-Klasse е в основата на 5-те звезди, които автомобилът получи от Европейската стратегия за оценка на нови коли Euro NCAP. Резултатите на T-Klasse в самостоятелния тест за сигурност и в четирите категории – възрастен пасажер, дете, уязвими участници в придвижването и асистентr за сигурност, са забележителни. Особено впечатляващи са те във връзка с сигурността на децата, като извеждат премиум баничарката измежду най-хубавите в сегмента на компактните ванове.

В общоприетият пакет на Т-класата влизат още и инфотейнмънт системата MBUX, както и електрическата ръчна спирачка. Опционално се оферират 17-цолови джанти, KEYLESS-GO функционалността или амбиентно осветяване, както и тапицерията от кожа. Новата T-класа несъмнено може да се похвали с доста разнообразна гама от акценти на съоръжение в своя сегмент. Цените в България стартират от 48 550 лева с Данък добавена стойност
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР