Съмнителни типове с брадви изплашиха семейство, излязло на разходка в

...
Съмнителни типове с брадви изплашиха семейство, излязло на разходка в
Коментари Харесай

Шокираща гледка в парк "Въртопо" смрази софийско семейство СНИМКИ

Съмнителни видове с брадви изплашиха семейство, излязло на разходка в парк „ Въртопо “, откакто изскочиха пред тях с брадви и каруца, теглена от коне. Хората, минаващи зоната сред кв. „ Младост “ и „ Студентски град “, нямат мир даже и денем, оплакват се софиянци във фейсбук, написа " ".

В мнения те споделят, че са разговаряли и с инспектората в Студентска община, защото тази част на парка е към тяхната територия: И познайте какъв беше отговора - нищо не можем да създадем, до момента в който притежателя на парцела, върху който е ситуиран катуна, не подаде тъжба против тях. А казусът с катуните е от над 10 години.

„ Хем секат дребното останали дървета, хем замърсяват въздуха, и освен горят дърва а и постоянно остарели облекла, гуми и остаряла дограма. И по този начин.....Точно този ден бях на разходка с щерка ми там, и съумях да ги изгоня “. Това написа Людмил Г. във Facebook групата „ Забелязано в София “.

Хората обаче са възмутени и споделят, че е време институциите най-сетне да си влязат в отговорностите и катуните да се махнат от парка, а не да изясняват по какъв начин не може.

„ В парка има повече от 5 катуна, на които никой не обръща внимание. Прие един от последните се обадих на 112, като обещанието беше, че незабавно изпращат патрул. Първата преживелица е от 24.12.2020 година, като по-късно продължиха да се разхождат с брадви и да секат безсистемно дървета, само че към момента патрулка няма “, показва още Людмил Г.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР