„Съмненията, гафовете, скандалите бяха част от политическия пейзаж на работата

...
„Съмненията, гафовете, скандалите бяха част от политическия пейзаж на работата
Коментари Харесай

Халил Летифов: За ДПС участието във властта не е самоцел

„ Съмненията, гафовете, свадите бяха част от политическия пейзаж на работата на Народното събрание през последните четири години, което бие върху престижа и подронва доверието на българските жителите. Създава се усещане, че работата е плод на покупко-продажби и промени в последния миг “. Това заключи пред БНР Халил Летифов, зам.-председател на парламентарната група на Движение за права и свободи.

По думите му изборите ще трасират пътя на страната ни и по какъв начин тя ще се възвърне от рецесиите, и какви цели ще се слагат.

„ Изборите са значими, тъй като следва нов програмен интервал, намираме се 30 години след прехода и 10 години след ръководството на ГЕРБ... Харченето на парите от Европа би трябвало да става след сериозен разбор по браншове и целеустремено, с цел да имаме икономическо развиване “.

В предаването „ Неделя 150 “ Летифов добави: „ Разделението и сред партиите, и сред обществото, и сред институциите е на сериозно равнище, рисково и ерозира държавността. Никой няма изгода от това... Движение за права и свободи няма за самоцел присъединяване във властта, за нас властта е инструмент за решаването на проблемите и за решение на значими въпроси “.

Според него „ алената линия за Движение за права и свободи е неналичието на управническа стратегия, липса на ясни цели и цели “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР