Самата сценка е напълно режисирана, като водещият директно попита сърбина

...
Самата сценка е напълно режисирана, като водещият директно попита сърбина
Коментари Харесай

Новак Джокович се появи във видео, в което се надсмива над себе си

Самата сценка е изцяло режисирана, като водещият непосредствено попита сърбина дали е човек, чиято виза за престояване в Австралия е законна.

Депортирането на Новак Джокович се трансформира в основната международна новинарска тематика през последните 24 часа, като хора от най-различни сфери разясниха до какъв брой е било вярно решението на австралийското държавно управление, което реши да анулира визата на сърбина и по този метод да го лиши от опция за присъединяване на идния Аустрелиън Оупън. Така международният номер едно ще би трябвало да изчака за нов късмет да се трансформира в най-успешния тенисист в историята до момента, завоювайки 21-ва купа от Големия шлем, предава tennis.bg.

Самият Джокович показа разочарованието си от правосъдното решение в негова щета, само че след това показва обичайното си възприятие за комизъм и образно сподели силата на своя дух. Ноле взе присъединяване в поредицата " Познайте кого ", чието снимане е напълно с развлекателна цел и неин водещ е комикът Анди Лий. Австралиецът организира тази графа към този момент няколко години по време на Аустрелиън Оупън, подлагайки най-хубавите тенисисти на игра с въпроси и отговори. Лий застава в директен конфликт със съответния състезател, а двамата противници имат пред себе си картички със фотосите на разнообразни известни персони.

Всеки участник тегли една от приготвените фотоси при началото на играта и би трябвало да задава такива въпроси към съперника си, посредством които да разкрие самоличността на изтегленото от него изображение. Въпросното предизвикателство беше признато и от Джокера, който се включи в предаването тъкмо преди да се качи на своя полет назад към родината.

Самата сценка е изцяло режисирана, като водещият непосредствено попита сърбина дали е човек, чиято виза за престояване в Австралия е законна. Джокера с усмивка даде негативен отговор, което оказа помощ на комика незабавно да познае, че става дума за самия му съперник в съревнованието и завоюва скоропостижно играта. Победителят обаче не спря дотук и не пропусна да означи по какъв начин това е нова загуба през седмицата за Джокович, намеквайки за скорошния му правосъден крах, а това преля чашата на самообладание за балканеца и той обърна масата в яростта си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР