Сълзи от щастие и силни прегръдки размениха семейства на „Летище

...
Сълзи от щастие и силни прегръдки размениха семейства на „Летище
Коментари Харесай

Турбуленция от емоции на „Летище Хийтроу“

Сълзи от благополучие и мощни обятия размениха фамилии на „ Летище Хийтроу “ в Лондон след разхлабването на ограниченията за изцяло имунизираните жители на Европейски Съюз и Съединени американски щати.
Снимка: Reuters
За повече от година, пандемията и строгите ограничавания за пътешестване разделиха милиони близки в разнообразни страни и даже континенти.

Обединеното Кралство постановяваше ограничения, наложителна карантина и ексесивни? проби за идващите от страни, попадащи в оранжевия лист на страни, тежко наранени от COVID-19.

До наскоро Англия приемаше единствено документи на имунизирани вътре в Кралството. Така живеещите и имунизираните жители на Европейски Съюз или Съединени американски щати бяха лишени от опцията да пътуват гладко.
Снимка: Reuters
От понеделник обаче всичко това се промени и Лондон анулира наложителната самоизолация на тези със приключен имунизационен цикъл, които идват точно от Европейски Съюз или Съединени американски щати. Остава условието за показване на негативен тест преди отпътуването и два дни след идване.
Снимка: Reuters
Така след месеци на онлайн диалози родители още веднъж посрещнаха своите деца, а бабите и дядовците най-сетне прегърнаха своите обичани внуци.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР