Съкрушена от болка млада британка публикува във Фейсбук трогателна снимка

...
Съкрушена от болка млада британка публикува във Фейсбук трогателна снимка
Коментари Харесай

Младо момиче разплака света със сърцераздирателна СНИМКА със загиналото в утробата ѝ бебе

Съкрушена от болежка млада британка разгласява във Facebook трогателна фотография на бебето, което е изгубила по време на шестия месец от бременността при злополука. На фотоса дребният Флин държи 21-годишната Ема за ръката, само че сърчицето му от дълго време не бие, написа английския вестник „ Metro ”. След злополуката, която претърпяла в Западен Уелс, Ема почувствала, че бебето почнало да мърда неспокойно. Младото момиче незабавно отишло на доктор. Докторите я успокоили, че сърчицето на дребния бие обикновено, само че я оставили да пренощува в болничното заведение. Малко по-късно обаче станало ясно, че Флин е мъртъв.



„ Ема е унищожена и не желае да приказва с никой. Не можем да я избавим от страданията ", признават роднините й.

Снимката, която тя си направила с Флин, дотолкоз шокира потребителите в мрежата, че те незабавно си спомнят „ Ръката на надеждата” – фотографията, която към този момент е на 16 години. На нея е запечатана комплицирана интервенция, по време на която от утробата на родилка се демонстрира дребна ръчичка на бебе. То е хванало лекаря за палеца.



Днес Самюел от трогателната фотография към този момент е огромно момче, занимава се със спорт и дори взе участие в баскетболни надпревари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР