Съжалявам, действах изключително глупаво и импулсивно. Изпаднал съм в положение,

...
Съжалявам, действах изключително глупаво и импулсивно. Изпаднал съм в положение,
Коментари Харесай

Мъжът, ограбил банка в Дупница, остава в ареста

" Съжалявам, действах извънредно неуместно и импулсивно. Изпаднал съм в състояние, което на никого не поисквам. Губят ми се моменти какво съм правил, даже не съм си поставил ръкавици, не помня къде съм изхвърлил револвера. 19 години съм работил в полицията, сега имам тежки заеми, които не мога да прислугвам, апелирам за домакински арест, с цел да си виждам децата ". С тази молба към съда се обърна обвиненият за К. Йорданов, само че правосъдният състав реши да го остави в ареста, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района. Начело на правосъдния състав бе арбитър Евгения Стамова.

Окръжен съд - Кюстендил гледа мярката на К. Йорданов, който беше арестуван за въоръжения обир. След приключването на 72-часовото му задържане,.
 Съдът гледа мярката на обирджията от Дупница Съдът гледа мярката на обирджията от Дупница
Окръжен съд - Кюстендил гледа мярката на К. Йорданов, арестуван за въоръжения обир на банката в Дупница, съобщи кореспондентът на БГН...

БГНЕС напомня, че на 17 юни 40-годишният някогашен служител на реда заплаши с револвер касиерка в банков клон и лиши близо 54 000 лева в друга валута и избяга. Задържан бе 90 минути след грабежа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР