Сагата с продажбата на футболен клуб Левски се разраства. Кандидат-купувачът

...
Сагата с продажбата на футболен клуб Левски се разраства. Кандидат-купувачът
Коментари Харесай

Ден пореден: Сагата с "Левски"

Сагата с продажбата на футболен клуб " Левски " се разраства. Кандидат-купувачът от Англия, за който има нищожна информация - Джо Диксън, разгласи, че е изнудван от " сините ".

В намерено писмо до медиите, с хипотетичен създател мистериозния британец, той се оплаква, че част клубните акционери са трансформирали към този момент контрактуваните условия по договорката.

В това писмо се загатва многозначително и името на някогашния национал Благой Георгиев, който е считан за медиатор в договарянията. Направихме опит да разберем дали мейлът е достоверен.

" Тази записка е по отношение на неофициалните ми договаряния с актуалните притежатели на ПФК " Левски " и желанието ми да стана мажоритарен притежател на най-популярния и сполучлив български клуб. "

" Както всички знаете, постигнахме джентълменска сделка с актуалното управление. През последните 72 часа няколко индивида от клубните акционери започнаха да изнудват мен и моите сътрудници, променяйки към този момент контрактуваните условия за придобиването. "

" Искам да подчертая дейното присъединяване в този развой на господин Георгиев, който в началото стартира като медиатор в процеса на договарянията. Ние, като уважавано юридическо лице, няма да толерираме такова държание в нашите бизнес каузи и ще преразгледаме по-нататъшните ни дейности. ", написа в писмото до медиите.

Замесването на името на Благой Георгиев в писмото може се пояснява двузначно. Потърсихме го персонално, с цел да внесе изясненост дали е на страната на лицето, представящо се за Джо Диксън, или създателят на писмото го причислява към този момент към групата на акционерите, които го изнудват.

" Не мога да разясня, благодаря. ", сбит бе Благой Георгиев.

Надявахме се на по-категоричен отговор кой стои зад писмото с създател Джо Диксън, което получихме, най-малко от клуба му в Англия - " Стейнс Таун ".

" Не мога да ви кажа дали е от Джо или не е. След като написа, че е от Джо би трябвало да се съгласите с това че е написано от него. Аз не мога да ви кажа дали е от него, не мога и да го запитвам или тормозя за това. ", съобщи Кевин Роуел - изпълнителен шеф на осмодивизионния британски клуб.

Никой от управлението на " Левски " не разяснява нито писмото през днешния ден, нито бъдещата орис на клуба. Днес обаче " сините " получиха своя лиценз за Първа лига за новия сезон.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР