Сагата с Новак Джокович и властите в Австралия вече започна

...
Сагата с Новак Джокович и властите в Австралия вече започна
Коментари Харесай

И Хауърд Стърн срещу Новак Джокович

Сагата с Новак Джокович и управляващите в Австралия към този момент стартира да наподобява на теленовела, в която всеки е прав за себе си и държи на своето.
 Новак Джокович, Australian Open, имунизациите и абсурдът, който сръбският тенисист провокира
Австралия изгони Джокович

Кой е той, че да не съблюдава разпоредбите

Ще бъде забавно да разберем какво в последна сметка ще се случи и ще има ли някакви последици за сръбския тенисист, само че е реалност, че протичащото се с него заинтригува всички.

Просто тъй като още веднъж бяха намесени имунизациите. Хауърд Стърн, който има предаване за сателитното радио SiriusXM, също не остана по-назад в мненията си за протичащото се с Новак Джокович. И несъмнено не е на страната на тенисиста, написа Fox News.
 Снимка 491764

В предаването си Стърн се изрече много остро по адрес на сърбина, употребявайки даже обидни думи и квалификации. Като цяло Хауърд Стърн не е склонен с обстоятелството, че Новак Джокович не е имунизиран.

Всъщност, досега Джокович не се е изказвал срещу имунизациите, а просто е твърдял, че имунизацията би трябвало да е персонално решение, а не да се постанова. Но Стърн очевидно не е на това мнение, тъй като споделя, че би трябвало да изхвърлят сърбина от тениса, в случай че продължи да отхвърля имунизация, тъй като не го е грижа за останалите.
 Новак Джокович, Australian Open и решението за депортирането на сръбския тенисист
Джокович победи Австралия

Кой крив и кой - прав

Според Fox News водещият даже слага под подозрение изказванието на Джокович, че е преболедувал COVID-19 през декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР