Сагата около Джанлуиджи Донарума може да претърпи неочакван обрат. 18-годишният

...
Сагата около Джанлуиджи Донарума може да претърпи неочакван обрат. 18-годишният
Коментари Харесай

Ще размисли ли Донарума?

Сагата към Джанлуиджи Донарума може да претърпи непредвиден поврат. 18-годишният вратар на Милан провокира потрес измежду почитателите на италианския гранд, като отхвърли предлагането за нов контракт. Това му донесе голям брой рецензии и даже неутралните последователи се възмутиха от нелоялното му отношение към клуба, само че в този момент има индикации, че нещата могат да се извърнат на 180 градуса.

Според Sky Sport Italia, след диалог с изпълнителния шеф Карко Фасоне, Донарума е дал да се разбере, че е допустимо да премисли позицията си. За това приказват и информациите, че неговият сътрудник Мино Райола е отлетял за Полша, където Донарума взе участие на европейското състезание за младежи до 21 години.

Междувременно Синиша Михайлович - индивидът, който отвори вратите на първия отбор на Милан за надарения пазач, също разяснява обстановката към неговото отвращение да преподпише.

“Донарума е извънреден вратар, само че той е единствено на 18. Трябва му време, с цел да разгърне цялостния си капацитет, а това може да стане по-лесно в клуб, в който всички го обичат и са подготвени да проявят самообладание към него. Разбирам и Райола, който си прави работата доста добре и печели много пари за клиентите си. Мисля, че Джиджо има най-малко 20 години кариера пред себе си и не трябва да бърза”, сподели Михайлович.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР