Сагата на туристите, останали на гръцкия остров Самотраки продължават. И

...
Сагата на туристите, останали на гръцкия остров Самотраки продължават. И
Коментари Харесай

Протести и бунтове сред туристите на Самотраки

Сагата на туристите, останали на гръцкия остров Самотраки не престават. И през тази нощ е траяло извозването на туристи, сред които е имало и доста българи. От дни те не могат да изоставен острова, защото поради бурния вятър фериботът е спрян.
Първите туристи бяха извозени едвам през вчерашния ден. Фериботът, който беше пренасочен за закъсалите хора, дойде малко преди 6 часа на пристанището в Александруполис. По време на качванато на плавателното средство е имало много напрежение кои туристи първи ще се качат на ферибота, оповестява Българска национална телевизия.
Туристите, които не са могли да се качат за първия курс, са блокирали кораба на пристанището в Самотраки и се наложило управляващите да се оправят с казуса.
Проблемът с извозването на туристите от Самотраки е зародил преди да се скапе времето, защото фериботът, извършващ тази услуга се развалил. Заради това няколко дни на острова имаше колона от коли, чакащи да се приберат. Много от намиращите се там са били фамилии с дребни деца, на които също им се наложило да спят на улицата или в колите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР