Съединените щати възнамеряват да признават Украйна в предишните й граници

...
Съединените щати възнамеряват да признават Украйна в предишните й граници
Коментари Харесай

Байдън каза, че САЩ ще признават Украйна в предишните й граници

Съединените щати имат намерение да признават Украйна в предходните й граници след анексирането на републиките на Донбас, Запорожие и Херсонска област към Руската федерация. Това разгласи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в петък, 30 септември. Изявлението на Байдън е оповестено на формалния уебсайт на Белия дом, налично е 

„ Съединените щати постоянно ще зачитат интернационално приетите граници на Украйна “, сподели президентът на Съединени американски щати в изказване.

Байдън сподели още, че Съединените щати имат намерение да поддържат Украйна в опит да си възвърне контрола над ЛДНР, Запорожие и Херсонска област. Говорим както за дипломатически канали, по този начин и за военна помощ, сподели американският президент.

Припомняме, че в петък, 30 септември, съветският президент Владимир Путин и ръководителите на ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсон подписаха съглашения за присъединение към Русия. Церемонията се състоя в Георгиевската зала на Кремъл.

Оттогава Съединени американски щати постановиха нови наказания на Русия. Те са засегнали десетки физически и юридически лица, оповестяват от Министерството на финансите на Съединени американски щати.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР