Съединените щати увеличават доставките на оръжия и боеприпаси за Украйна

...
Съединените щати увеличават доставките на оръжия и боеприпаси за Украйна
Коментари Харесай

The Washington Post: Съединените щати увеличиха доставките на оръжия за Украйна по море

Съединените щати усилват доставките на оръжия и муниции за Украйна по море, написа The Washington Post

Пентагонът разшири потреблението на морски транспорти за доставка на оръжия в Украйна.

Преди това, с цел да се форсира процеса, оръжията се доставяха най-вече по въздух. Съединените щати започнаха да употребяват морския път още напролет, с цел да изпращат артилерия и тежко оръжие, защото по този метод е по-лесно да се придвижват муниции, оповестява изданието, цитирайки представител на Пентагона . По този метод Украйна , както се отбелязва в материала, би трябвало да може да натрупа по-голям боеприпас.

Пентагонът не разкрива съответни направления за доставка, отбелязвайки, че някои оръжия идват напряко от американския континент, до момента в който други се изпращат за попълване на американските ресурси в Европа , с цел да заменят тези, дадени на Украйна.

От 24 февруари Русия провежда военна специфична интервенция за денацификация и демилитаризация на Украйна. Владимир Путин нарече нейната задача „ отбрана на хора, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Според президента крайната цел на интервенцията е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия.

На този фон Съединените щати и техните съдружници от НАТО продължават да изпомпват оръжия в Украйна. Президентът Джо Байдън подписа закона за ленд-лизинг, десетки милиарди долари се отпускат за военна помощ на Киев. Москва от своя страна неведнъж е заявявала, че доставките на западни оръжия единствено удължават спора, а превозването на оръжия се трансформира в законна цел за съветската войска.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР