Съединените щати ще водят бъдеща война със сила със съпоставима

...
Съединените щати ще водят бъдеща война със сила със съпоставима
Коментари Харесай

Defense News: САЩ се готвят за война, а противникът им...

Съединените щати ще водят бъдеща война със мощ със съпоставима мощ и това може да докара до колосални загуби, споделя началникът на щаба на Военновъздушни сили на Съединени американски щати Чарлз Браун. Откъси от неговия отчет „ Ускоряване на измененията или загуба “ бяха оповестени от Defense News.

„ Трябва да сме подготвени да водим война с бойни загуби и опасности за нацията, сходни на тези, с които се сблъсквахме в ерата на Втората международна война “, споделя Браун.

Началникът на кабинета означи, че решенията на предходното управление не разрешават реализиране на нужните резултати заради бързо изменящата се конкуренция с Китай и Русия.

Според Браун Вашингтон може да се изправи против страна с боен капацитет, съпоставим с този на Съединени американски щати. В този случай тези военни дейности ще се разграничават доста от тези, с които американските сили са се борили през последните две десетилетия.

„ Бъдещата война няма да остане надалеч от нашите крайбрежия “, заключи новият шеф на щаба на Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

Отбелязва се, че Браун ще опише по-подробно за своята визия за развиването на Военновъздушни сили в понеделник, 14 септември.

Чарлз Браун пое командването на щаба на 6 август.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР