Съединените щати се подготвят за възможността да бъде необходима допълнителна

...
Съединените щати се подготвят за възможността да бъде необходима допълнителна
Коментари Харесай

САЩ се готвят за редовни ваксинации срещу коронавируса

Съединените щати се приготвят за опцията да бъде нужна спомагателна имунизация 12 месеца откакто хората в началото са били имунизирани против COVID-19, съобщи представител на Белия дом.
Докато след имунизацията към момента се изследва, може да са нужни спомагателни еднократни имунизирания, сподели Дейвид Кеслер, основен теоретичен шеф на оперативната група за реагиране на COVID-19 към кабинета на президента Джо Байдън пред Конгреса.
 Куп въпроси по закон към здравния министър Костадин Ангелов - поради имунизацията против ковид Куп въпроси по закон към здравния министър Костадин Ангелов - поради имунизацията против ковид
Каква е цялостната картина по отношение на доставките на РНК имунизациите против ковид в България (т.е. " Комирнати " на Pfizer/BioNTech и ваксин...
" Сегашното мислене е, че тези, които са по-уязвими, ще би трябвало да бъдат имунизирани още веднъж първи ", сподели той.
Междувременно основният изпълнителен шеф на Pfizer Алберт Бурла съобщи, че хората евентуално ще се нуждаят от трета спомагателна доза ваксина против COVID-19 в границите на 12 месеца след слагането на първите две дози, заяви CNBC.
Първоначалните данни демонстрират, че имунизациите от Moderna и сътрудниците Pfizer/BioNTech резервират по-голямата част от успеваемостта си в продължение на най-малко шест месеца, въпреки че към момента няма обезпечено избран период за действието им.
Дори в случай че тази отбрана продължи доста по-дълго от шест месеца, специалистите споделят, че бързо разпространяващите се разновидности на ковид и други, които могат да се появят, могат да доведат до нуждата от постоянни имунизации, сходни на годишните ваксини против грип.
 Англия стартира идната фаза на имунизация против COVID-19 Англия стартира идната фаза на имунизация против COVID-19
Всички поданици на Англия над 50 години са получили опцията да се имунизират против ковид, оповестява БГНЕС. Целта е пос...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР