Съединените щати обсъждат приложението на около 70 милиона дози коронавирусна

...
Съединените щати обсъждат приложението на около 70 милиона дози коронавирусна
Коментари Харесай

САЩ мисли да бракува 70 милиона ваксини срещу коронавирус на Янсен

Съединените щати разискват приложението на към 70 милиона дози коронавирусна ваксина на " Янсен " (JohnsonJohnson) заради допустимо замърсяване, заяви The New York Times, базирайки се на свои източници, съобщи БГНЕС.
По-рано беше обявено, че цех в Балтимор е объркал съставките на две разнообразни ваксини против ковид, вследствие на което бяха развалени 15 милиона дози от имунизацията на " Янсен ".
 Ангел Кунчев: Решихме у нас да се ползва имунизацията на Янсен Ангел Кунчев: Решихме у нас да се ползва имунизацията на " Янсен "
Нашето решение е да се употребява имунизацията на " Янсен ", чакаме още една доставка и ще се разпредели в празничния интервал. Това сподели глав...
Според източник от държавното управление, Агенцията по храните и медикаментите (FDA) е загрижена за вероятното замърсяване и на други партиди, които са били създадени по едно и също време със нечистите дози. Понастоящем американският регулатор обмисля потреблението на към 70 милиона дози ваксина, създадени в същия цех.
Общият брой " подозрителни " дози на " Янсен ", пристигнали в Европейски Съюз, Канада и Южна Африка, варира от 6 до 9 милиона.
По-рано американските медицински регулатори FDA и CDC отстраниха рестриктивните мерки за потреблението на коронавирусната ваксина на J&J. И двата регулатора взеха решение, че имунизацията би трябвало да продължи да се употребява и са уверени, че тя е безвредна и ефикасна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР