Съединените щати нямат намерение да се връщат към практиката на

...
Съединените щати нямат намерение да се връщат към практиката на
Коментари Харесай

Джо Байдън: Нямаме намерение да се връщаме към локдауните

Съединените щати нямат желание да се връщат към практиката на локдауни и затваряне на учебни заведения поради разпространяването на разновидността Омикрон на новия ковид. Това съобщи на конференция в Белия дом президентът Джо Байдън, представен от осведомителните организации.

Байдън сподели, че Омикрон не е причина за суматоха, само че призна, че е трябвало по-рано да се ускори акцията по тестване за COVID-19. Американският президент даде в сряда конференция в Белия дом във връзка една година от встъпването си в служба.
Върховният съд на Съединени американски щати блокира наложителното имунизиране за компаниите
Днес Върховният съд на Съединени американски щати блокира решение на президента Джо Байдън за наложително имунизиране или тестване на личния състав в огромните прочие..
Прочети повече
Във връзка с пандемията той съобщи, че " Съединени американски щати са в по-добро състояние спрямо до момента, явно по-добро, в сравнение с преди година ". " Нямаме желание да се връщаме към локдауните. Нямаме желание да се връщаме към затваряне на учебни заведения. Училищата би трябвало да бъдат отворени ", съобщи американският президент и подсети, че управляващите са заделили 130 милиарда $ за ограничения за битка с разпространяването на новия ковид в учебните заведения, които им разрешават да останат отворени

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР