Съединените щати и техните съюзници планират мащабна информационна кампания срещу

...
Съединените щати и техните съюзници планират мащабна информационна кампания срещу
Коментари Харесай

Кремъл: САЩ планират мащабна кампания срещу „Спутник V“

Съединените щати и техните съдружници възнамеряват огромна осведомителна акция против съветската ваксина против Covid-19 „ Спутник V “. Това оповестиха съвсем по едно и също време ТАСС, РИА Новости и Интерфакс, като се позоваха на почитан неизвестен източник от Кремъл.

По информация на съветските спецслужби в акцията по дискредитирането на имунизацията са въвлечени Американската организация за интернационално развиване, фондацията на Джордж Сорос, неправителствената организация Интернюз, Би Би Си и Ройтерс.

Цитираният източник от Кремъл заяви, че се възнамерява инсцениране на всеобща крах на хора, които се имунизирали със „ Спутник V “. По думите му крайната цел е имунизацията да бъде показана като неефективна и рискова.

В началото на март Съединените щати упрекнаха Русия в осведомителна акция против имунизациите на „ Пфайзер “ и „ Модерна “ и дадоха обещание да се борят с дезинформацията по всевъзможен начин.

Първата съветска ваксина против Covid „ Спутник V “ e записана в към 50 страни по света, измежду които и няколко европейски като Унгария, Словакия, Сърбия, Черна гора, Северна Македония и Сан Марино.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР