Съдружниците в търговското обмислят дали да потърсят правата си по

...
Съдружниците в търговското обмислят дали да потърсят правата си по
Коментари Харесай

В „Г-8“ обмислят съдебно дело срещу бизнесмена Павел Стоименов

Съдружниците в комерсиалното обмислят дали да потърсят правата си по правосъден път, разгласи по БНР зърнопроизводителят Цветан Берберов, сътрудник в сдружението.
Берберов е безапелационен, че не познава, който през вчерашния ден разгласи пред Комисията за проверка на досегашното ръководство, че картел на име Г-8 под управлението на Иван Ангелов от компания „ Градус “ е упражнявал напън върху бизнеса му.
 Иван Бакалов: За кое да пишеш по-напред - още един аграрни производител приказва за рекет, а Виденов ще прави партия Иван Бакалов: За кое да пишеш по-напред - още един аграрни производител приказва за рекет, а Виденов ще прави партия
" За кое да пишеш по-напред. Още един аграрни производител стартира да разкрива за рекет, за съсипване на нечий бизнес с ветеринарен к...
„ Г-8 “ е комерсиално сдружение с близо 11-годишна история, формирано от 11 съдружника. Това нещо може да се ревизира от Търговския указател. И името на господин Иван Ангелов не попада в него. Ние нямаме нито директна, нито косвена връзка с господин Ангелов. Това е уронване престижа на едно комерсиално сдружение. Ние ще се допитаме до адвокати “, сподели Берберов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР