Съдията от Английската Висша лига Майк Дийн изрази съжалението си,

...
Съдията от Английската Висша лига Майк Дийн изрази съжалението си,
Коментари Харесай

Майк Дийн призна грешката си при равенството между Челси и Тотнъм

Съдията от Английската Висша лига Майк Дийн изрази съжалението си, че не е помолил Антъни Тейлър да отиде до кабината на видеоасистента на рефера (ВАР) по време на мача на Челси против Тотнъм Хотспър в неделя.

Двамата рефери бяха в центъра на спорни решения, които накараха "спърс " да изравни късно. Дийн, който се отдръпна от съдийството на терена предишния сезон, в този момент е стеснен да извършва отговорностите си във ВАР. Старши треньорът на Челси Томас Тухел се оплака от "лошите " решения, взети от реферите на "Стамфорд Бридж ".

Челси беше прикрепен на два пъти от тима на някогашния си управител Антонио Конте, като Тухел изясни, че и двата гола не е трябвало да останат. Калиду Кулибали изведе Челси напред през първото полувреме. Хойберг върна Тотнъм в мача и голът беше оставен макар митингите на Челси, че Ричарлисон е в засада, блокирайки по този метод изгледа на Едуар Менди.

Последва сборичкване на тъчлинията сред двамата треньори.

В добавеното време Кристиан Ромеро повлече новото попълнение на Челси Марк Кукурела, като го хвана за косата.ВАР избра да не се намесва. Ето обаче какво показа Майк Дийн:

"Сега имах време да помисля за конфликта в неделя на "Стамфорд Бридж ". Бях ВАР и в дните след равенството 2:2 сред Челси и Тотнъм имахме срещи като част от постоянните ни лагери, с цел да обсъдим случилото се ".

"Помолих рефера Антъни Тейлър да изчака, до момента в който виждам случая с Кристиан Ромеро от Тотнъм и Марк Кукурея. от Челси. Оттогава изследвах записа, приказвах с други рефери и като се замислих, трябваше да помоля Тейлър да посети своя екран край терена, за прегледа самичък случая. Главният арбитър постоянно има последната дума. ", показа Дийн за дейностите си по време на мача.

Ако Майк Дийн бе изпратил основният арбитър - Антъни Тейлър до екрана край тъчлинията, то съвсем несъмнено вторият гол на Тотнъм щеше да бъде анулиран поради нарушаване против Кукурея.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР