Съдейки по резултатите ново проучване, публикувано в американския „Журнал по

...
Съдейки по резултатите ново проучване, публикувано в американския „Журнал по
Коментари Харесай

Научното обяснение да предпочитаме мъже с бради

Съдейки по резултатите ново изследване , оповестено в американския „ Журнал по еволюционна биология “, към този момент е ясна повода дамите да намират мъжете с бради за по-привлекателни.

В запитването взели участие 8 500 хиляди дами, които трябвало да оценят мъже с и без брада съгласно това какъв е капацитета да се обвържат с тях . Представителите на срещуположния пол били снимани откакто били прясно избръснати, 5 дни след бръснене и 4 седмици по-късно.

 брада Getty

Резултатите били безапелационни: всяка една от дамите предпочела показаните ѝ мъже, когато те били с брада .
 Като рокерите: Ботите, които би трябвало да притежаваш този сезон! Edna предлага Като рокерите: Ботите, които би трябвало да притежаваш този сезон!
Като най-привлекателни били оценени лицата с по-набола брада, следвани по точки от цялостните бради и лекото окосмяване по лицето.

Учените стигнали до извода, че дамите асоциират брадите с възрастта при мъжете и тяхното по-високо състояние в обществото . Една от теориите гласи, че мъжете с бради са по-привлекателни във връзка с дълготрайна връзка, защото те наподобяват като по-способни в „ общественото съревнование дружно с други мъже за запаси “ .

Вижте тук няколко холивудски мъже с и без брада >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР