Съдейки от преговорите и начинът, по който се оформя тази

...
Съдейки от преговорите и начинът, по който се оформя тази
Коментари Харесай

Митов: Задава се социалистическо управление, ДБ заведе избирателите си при БСП

Съдейки от договарянията и методът, по който се оформя тази коалиция, можем да кажем няколко неща: задава се социалистическо, ляволиберално ръководство, което ще бъде доминирано освен от четирите партии, които вероятно биха влезели в този кабинет, само че и от президента Радев, който се стреми да " вземе ръка " в структурата и да овладее най-много силовите министерства. След като съумя да смени шефовете на служби, да държи силовия надзор върху силовото ръководство.

Това съобщи пред bTV Даниел Митов от ГЕРБ.

Той сподели още, че това, което събира четирите партии в бъдещата коалиция, е фактът, че всички те са леви.

" Констатацията е следната: Демократична България заведе своите гласоподаватели при Българска социалистическа партия. Заведе ги първо при президента Радев, по-късно ги заведе при Българска социалистическа партия, в този момент са подготвени да влизат към този момент в коалиция. Цялата митологема за градската десница към този момент е разрушена. Няма такова нещо като достоверна десница, единствена десница сега е ГЕРБ-СДС ", счита Митов.

Депутатът разяснява и проблема със запечатването на редакцията на вестник " Труд " и поддръжката оказана от ГЕРБ, като изясни, че партията би застанала зад всяка една медия, без значение каква е тя, тъй като " би трябвало да браним свободата на словото ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР