Съдебно-медицинска експертиза ще определя дали собственикът на Винпром Карнобат Миню

...
Съдебно-медицинска експертиза ще определя дали собственикът на Винпром Карнобат Миню
Коментари Харесай

Бизнесменът Миню Стайков дойде в съда в инвалидна количка

Съдебно-медицинска експертиза ще дефинира дали притежателят на " Винпром Карнобат " Миню Стайков може да остане в ареста . Той бе арестуван при акция при започване на септември и дружно с родственика си Белун Хазърбасанов получи обвинявания за пране на пари, данъчни измами и продажба на акцизни артикули без бандерол.
 

Днес Стайков пристигна в правосъдна зала на инвалидна количка , а по думите на юристите му той се намира в болничното заведение в пандиза от 20 октомври . Така и не стана ясно обаче какви са тъкмо здравословните му проблеми.

Медицинска експертиза бе назначена и на Хазърбасанов, който страда от диабет. Резултатите от двете експертизи ще станат ясни на 20 декември.
 

През септември Миню Стайков бе упрекнат в управление на проведена незаконна група за продажба на цигари без акцизен бандерол, данъчни закононарушения и пране на пари.-->

Миналият месец Апелативният профилиран углавен съд наложи запор над дружествените дялове и банкови сметки на предприемача , както и забрана над голям брой негови недвижими парцели в цялата страна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР