Съдебните заседатели в Манхатън гласуваха в четвъртък да се повдигне обвинение

...
Съдебните заседатели в Манхатън гласуваха в четвъртък да се повдигне обвинение
Коментари Харесай

Повдигат обвинения на Тръмп

Съдебните заседатели в Манхатън гласоподаваха в четвъртък да се повдигне обвиняване против някогашния американски президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. Това заяви CNN, като цитира свои източници. Това се случва за първи път в американската история за сегашен или някогашен президент.

Окръжната прокуратура в Манхатън разследва някогашния президент по отношение на хипотетичната му роля в загадка схема за заплащане на пари и прикриване на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс. Тя датира от президентските избори през 2016 година и Тръмп отхвърля да има воля.

Решението със сигурност ще провокира потрес в цялата страна, тласкайки американската политическа система в неразучени води.

Съдебният иск против Тръмп вкарва президентската акция през 2024 година в нова фаза - в която някогашният президент даде обещание да продължи да се кандидатира макар наказателни обвинявания.

Тръмп постоянно е определял различните следствия към него " лов на вещици ", опитвайки се да повлияе на публичното мнение върху тях, представяйки себе си като жертва на това, което той твърди, че са политически следствия, водени от прокурори от Демократическата партия.

С наближаването на обвиняването Тръмп прикани поддръжниците си да стачкуват против ареста му, повтаряйки апелите му
Всичко за Вашата сватба
за деяние след изборите през 2020 година, до момента в който се опитваше да анулира загубата си от президента Джо Байдън.

Тръмп от дълго време заобикаля правни последствия в персоналния, професионалния и политическия си живот. Той е уредил редица частни цивилен каузи през годините и е платил пътя си от разногласия, свързани с организацията Тръмп, неговата едноименна компания.

Като президент той два пъти беше посложен на импийчмънт от Камарата на представителите, ръководена от Демократическата партия, но избегна наказание от Сената.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg