Съдебната реформа и законопроектът за контрол над главния прокурор нажежиха

...
Съдебната реформа и законопроектът за контрол над главния прокурор нажежиха
Коментари Харесай

След тези думи на Тома Биков, Калина на Киро се чуди победител ли е или куха лейка

Съдебната промяна и законопроектът за надзор над основния прокурор нажежиха пристрастеностите в предизборния спор по  бТВ .
Темата изправи на нокти един против различен някогашният заместник-председател на парламентарната група на ГЕРБ Тома Биков и ексвицепремиера в кабинета „ Петков “ Калина Константинова.
На въпроса при какви условия вероятно партньорство с ГЕРБ би било допустимо пред „ Продължаваме промяната “, Константинова завъртя плочата, че това може да се случи, в случай че от партията на Бойко Борисов поемат отговорност за автомагистралите, за наличието на Владислав Горанов в листата „ Магнитски “ и когато отговорят ясно дали ще поддържат законопроекта за основния прокурор.
Биков отвърна, че кой е направил закононарушение и кой не – взема решение правосъдната система, и уточни, че съгласно отчета на държавния департамент на Съединени американски щати равнищата на корупция са високи през последни две години.
„ Нека каже госпожа Константинова за какво са високи равнищата на корупция по време на техните ръководства. Арестът на Борисов, Арнаудова и Горанов също попадна в отчета на държавния департамент.
Предлагам на създадем правосъдна промяна, в която Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков да споделят кой да върви в пандиза. Вие ходите 10 см над земята, имате харизма на полубогове. Вземете най-сетне да определяте кой е отговорен, кой е крив, кой е прав. Този закон самичък по себе си не е правосъдна промяна.
Съдебна промяна е нещо доста по-голямо. Този закон ще го приемем, няма никакъв проблем, за 3 часа ще го приемем. Но той е напълно малко част от това, което би трябвало да се случи. Добре, ще ви я подкрепим тая правосъдна промяна, вие сте богоизбрани… Всяко ваше предпочитание е закон за нас “, мазета го на комизъм Биков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР