Съдебната битка между Epic Games и Apple официално стартира тази

...
Съдебната битка между Epic Games и Apple официално стартира тази
Коментари Харесай

S.T.A.L.K.E.R. 2 ще е ексклузив за Xbox само за два месеца

Съдебната борба сред Epic Games и Apple публично започва тази седмица. В правосъдния развой сред двете компании са включени и Microsoft, които бяха задължени да дават вътрешна документи, като част от нея няма отношение към делото, само че пък съставлява интерес за гейм света. Вече научихме от един сходен документ какъв брой доста се възхищават на The Last of Us Part II от редмъндския софтуерен колос. А в този момент разбираме спомагателна информация за друга игра, която сходно на продължението на TLOU се чака към този момент няколко години. Става дума за S.T.A.L.K.E.R. 2.

Анонсирана през към този момент далечната 2010, S.T.A.L.K.E.R. 2 е план, който мина през своите проблеми, само че появяването му наподобява към този момент напълно действителна. По време на Games Showcase, специфичното събитие на Microsoft, на което те разкриха повече информация за своите бъдещи игри, беше декларирано, че играта ще е първоначално ексклузив за остарялото и новото потомство конзоли на компанията. Това сигурно не се е харесало на доста притежатели на PlayStation конзоли, само че те би трябвало да са спокойни, тъй като от въпросния документ, станал притежание на The Gamer излиза наяве, че играта ще е ексклузив за Xbox Series X|S за едвам три месеца.

Освен това, в изявление за медията, PR мениджърът на GSC Game World Захар Бохаров изяснява, че той и неговите сътрудници желаят S.T.A.L.K.E.R. 2 да не е стеснен само до сегашното конзолно потомство. Това значи, че е допустимо да забележим играта и за PS4 и Xbox One, въпреки и нищо публично към момента да няма. Няма такава и за формалната премиерна дата на играта, която беше обявена като заглавие, което ще излезе през тази година, само че към този момент разработчикът не е излязъл с публична информация за това.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР