Съдбоносен избор на новите водачи на племената и изненадващ развой

...
Съдбоносен избор на новите водачи на племената и изненадващ развой
Коментари Харесай

Любо загуби Игрите на волята на крачка от финала

Съдбоносен избор на новите водачи на племената и неочакван процес на дуела посред им дефинира следващият отстранен в „ Игри на волята: България “. При срещата на двамата новоизбрани водачи на Арената стана ясно, че последната Капитанска борба за сезона ще приключи с директна елиминация и един от тях ще напусне конкуренцията за 100 000 лв.. Сблъсъкът се оказа финален за изобретателя и отличен пълководец Любомир от племето на Жътварите, който се изправи против Лазаринов в тестване за геройство и мощ. Двамата демонстрираха спортсменски дух и воля, само че желязното хладнокръвие оказа помощ на притежателя на фешън бранд да надделее над инженера на крачка от огромния край.

„ Яд ме е, че си потеглям, само че това беше изцяло допустимо да се случи на всеки. Радвам се, че имах опцията да изпитам цялото това нещо. Изобщо не съм сърдит, по-скоро съм благополучен – щастието е положение на мозъка. Винаги виждам от позитивната страна на нещата и съм щастлив, че имах опцията да мина през борби и тествания и да бъда тук ”, сподели Любомир след отпадането си.

Двамата играчи стъпиха на Арената мощно стимулирани за победа. Бързина, сръчност и самообладание бяха нужни на капитаните, с цел да се оправят с прокопаването на тунел, прекосяването на кален трап, хвърлянето на пръти и прекарването на топче през комплициран лабиринт. След старта на играта Любомир съумя да си завоюва дребна преднина, само че Лазаринов бързо навакса изоставането си. Двамата се движиха наедно при последния съставен елемент от конкуренцията, само че капитанът на Рибарите съумя да овладее страстите си и пръв прекара последното си топче през лабиринта.

„ Знаех си! Това е моят ден! Знам, че съм по-хладнокръвен от Любо и съм доста благополучен от успеха! ”, сподели Лазаринов, откакто дуелът завърши. Той беше изправен пред съдбоносен избор – да избере за себе си имунитет от номинации, който го трансформира в сигурен финалист, или да вземе преимущество за тима си в първата Номинационна борба. Отборният дух надви у Лазаринов и капитанът на сините избра преимуществото.

В идващите дни още изненади чакат племената – каква игра за опазване на цялост чака участниците и кое племе ще отиде на Номинационен съвет?

В понеделник, 30 ноември, следва първият ден от финалната седмица, в която участниците ще се изправят един против различен в самостоятелни борби. Зрителите ще имат опцията да видят дълъг епизод включващ два оспорвани конфликта с начален час 20.00 часа. А идващият петък ще стане ясно и името на огромния победител, който ще си тръгне „ Игри на волята: България “ със 100 000 лв..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР