Съдът в Бургас пусна подсъдимия Бенчо Бенчев, обвинен в укривателството

...
Съдът в Бургас пусна подсъдимия Бенчо Бенчев, обвинен в укривателството
Коментари Харесай

Съдът пусна Бенчо Бенчев да се лекува в Турция

Съдът в Бургас пусна подсъдимия Бенчо Бенчев, упрекнат в укривателството на несебърския необут Димитър Желязков-Очите , да се лекува в Турция, съобщи

Това стана ясно след следващото съвещание по делото против Бенчев, което е и за нелегално владеене на оръжие и муниции. Бяха разпитани очевидци, като на 8 юли онлайн показания ще даде и самият Димитър Желязков.

Обвиняемият и отбраната му желаеха от магистратите позволение за овакантяване на страната до 7 юли, защото Бенчев имал незабавна потребност от лекуване в Турция. Съдът откри доводите им за основателни. От прокуратурата обаче стачкуваха това решение.



" Аз съм сюрпризиран, че още веднъж има митинг на прокуратурата.
Не мога да си показва, не дай си Боже, да се случи нещо с мен, тези хора не знам по какъв начин ще се погледнат в огледалото, като убийци ли? ", сподели Бенчев.



" Състоянието му се утежнява. Вие сами виждате, че той има усложнение в говора и напредването
. В интерес на правораздаването е той да се лекува, тъй като противоположната догадка би означавала да се спре делото, до момента в който той се излекува, а пък той не може да се излекува тук, може да се излекува в Турция ", сподели юристът на Бенчев - Менко Менков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР