Съдът пусна бащата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов -

...
Съдът пусна бащата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов -
Коментари Харесай

Съдът пусна под гаранция от 15 000 лв. бащата на футболиста Георги Йомов

Съдът пусна бащата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов - Цецко Йомов, на независимост под парична гаранция от 15 000 лева Той е упрекнат за стрелбата на Околовръстното шосе в София, станала преди дни.

Като претекст съдът посочи, че обвиненият е работил под прочувствен надзор, защото е защитавал двамата си синове, които са били нападнати.

Съдът дефинира налице две действия от страна на обвинения. Едното е за производство на изстрели на публично място, а другото за безчинство с особена смелост.

По време на делото Йомов изиска допустимо по-малка мярка, като обжалваше и решението на съда на първа инстанция, в което бе решено Йомов да остане зад решетките.

На 16 май двама души бяха простреляни на Околовръстното шосе в София след сдърпване. Единият от ранените е на 36 година, беше прострелян в двата крайници и изпадна в шоково животозастрашаващо положение, с тежка кръвозагуба. 

Вторият е на 26 година, ранен в бедрото. И двамата бяха приети в болница във ВМА.

Малко по-късно бащата и братът на футболиста от ЦСКА Георги Йомов отидоха в Столична дирекция на вътрешните работи, с цел да се предадат. След разпити двамата бяха арестувани за 24 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР