Съдът постанови обвиняемият за убийството в столичния квартал „Лозенец“ да

...
Съдът постанови обвиняемият за убийството в столичния квартал „Лозенец“ да
Коментари Харесай

Извънредна новина за жестокия убиец от столичния квартал "Лозенец"

Съдът постанови обвиненият за убийството в столичния квартал „ Лозенец “ да бъде настанен в психиатричното поделение на болничното заведение към ловешкия затвор. След съвещанието юрист Гинка Маринова изясни, че повода за убийството е битов скандал за пари, оповестява " Фокус ".

Психично болен мъж умъртви татко си и нанесе побой на майка си в София тази седмица. Убийството бе осъществено във вторник следобяд в жилището на фамилията в квартал „ Лозенец”. Сигналът до полицията подала майката, която съумяла да избяга от жилището. Пристигналите на място полицейски екипи заварили жилището барикадирано. След няколко часа мъжът излязъл и нападнал с нож служителите на реда, само че бил обезвреден. Той е настанен в психиатрична клиника. Щом влезнали, чиновниците на реда намерили в дома натрупа на 76-годишния татко на младия мъж.

" За страдание, обвиненият не си спомня нищо “, разясни през днешния ден юристът. Той обяснил пред съда, че е бил в положителни връзки с родителите си. „ Бил е на работа в Черноморец, само че са извикали майката, тъй като е почнал да се утежнява. Изпадал е в рецесии “, изясни служебният бранител. На въпрос дали той е взимал медикаменти за шизофрения, Маринова отговори, че обвиненият е имал предписано медикаментозно лекуване, само че не си е пил постоянно медикаментите и даже е употребявал марихуана. Защитникът разяснява, че болестта му е установено от дълго време.

Това е следващ случай на експанзия от страна на психологично болен, който преди този момент е лекуван в профилирана клиника. В края на предходната година 32-годишна жена с психологично заболяване бе арестувана за убийството на своя съседка в столичния квартал „ Лагера”. Жената била изписана от столичната „ Александровска болница” половин година по-рано.

В сряда, когато се разбра за убийството в София, вътрешният министър Валентин Радев стигна до извода, че са нужни законодателни промени за такива случаи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР