Съдът наложи на Емил Милев – Крокодила мярка „задържане под

...
Съдът наложи на Емил Милев – Крокодила мярка „задържане под
Коментари Харесай

Крокодила пак в ареста

Съдът наложи на Емил Милев – Крокодила мярка „ задържане под стража “ по отношение на следствие на обир от 2008 година

В петък, в късните часове, Софийски градски съд почете нашето искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Емил Милев – Крокодила, заяви представителят на Софийска градска прокуратура Зорница Таскова, представена от Агенция „ Фокус “.

„ Искането бе импортирано по отношение на наше следствие за обир от 30 декември 2008 година в магазин „ Била “, посочи прокурор Таскова.

Припомняме, че на 9 януари 2018 година Специализираният углавен съд оправда Емил Милев, прочут с прякора Крокодила, който бе обвиняем за управление на въоръжена проведена незаконна група, занимавала се с отвличания, грабежи и палежи.Той има и обвиняване за ликвидиране на служител на реда.

Емил Милев е апетитен и за един от най-известните автокрадци. Името му е обвързвано и с престрелката на автомагистрала „ Тракия “ през 2009 година, когато той и други двама души отвличат турски жител и го ограбили.

По-късно били засечени от служители на реда и почнала престрелка. Един от групата е погубен, а самият Милев се укриваше от правораздаването 4 години. Задържането му бе през 2013 година, а делото влезе в съда 2015 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР