Съдът е признал за виновен С.А., изправен на подсъдимата скамейка

...
Съдът е признал за виновен С.А., изправен на подсъдимата скамейка
Коментари Харесай

Вкараха зад решетките пенсионер от Монтанско, блудствал с малолетни момичета

Съдът е признал за отговорен С.А., изправен на подсъдимата пейка с обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Монтана за осъществено от него закононарушение по член 149, алинея 5, вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.
63-годишният обвиняем С.А. работел по предпенсионна стратегия към кметство в едно от селата в област Монтана.
През деня на 19.06.2019 година мъжът доближил вървящо по улица 11-годишно момиче и го прегърнал. След това направил по отношение на малолетната блудствени дейности без съвкупление. Ученичката го отблъснала и споделила за случилото се на братовчедка си.
По-късно същия ден възрастният мъж, за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, направил блудствени дейности и по отношение на друго момиче на 10-годишна възраст. След действието дал на детето един лев и го предизвестил да не споделя на родителите си. Пострадалата съумяла да избута ръцете му, прибрала се у дома и се оплакала на околните се.
За случилото се била сигнализирана полицията, след което почнало следствие против С.А. за осъщественото незаконно действие.
Окръжният съд в Монтана е постановил неоправдателна присъда по отношение на С.А. и му е наложил наказване от 2 година „ отнемане от независимост “ с 5-годишен изпитателен период. Тя може да бъде обжалвана пред Софийски апелативен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР