Съдържанието в порно сайтовете е необятно като океан и, естествено,

...
Съдържанието в порно сайтовете е необятно като океан и, естествено,
Коментари Харесай

Защо Netflix обяви война на порно сайтовете

Съдържанието в порно уеб страниците е широко като океан и, естествено, има за всекиго по нещо. Разбира се, намират се и значително видеа с изрязани секс подиуми от филми и сериали.
 Netflix и достигането на 200 милиона платени клиенти
Netflix записа рекорден брой клиенти

Абсолютен водач

И в случай че до момента това не беше проблем, то за Netflix към този момент е. Според Page Six, стрийминг платформата се бори точно против разпространяването на незаконни видеа със секс подиуми от Bridgerton в порно уеб страниците.

Bridgerton е един от новите сериали на Netflix, който е разполагаем за гледане от Коледа, и е на път да запише съществено достижение - 63 милиона семейства да са го гледали в първите четири седмици от стартирането.

Недоволството на стрийминг платформата е дало резултат, като огромна част от незаконните видеа със секс подиуми са отстранени, само че към този момент не всички. Голямо отчаяние и потрес се е оказало и за основните артисти в сериала, които са се смутили от обстоятелството, че тези подиуми са в порно уеб сайтове наред с типичното за тях наличие.
 Новите филми и сериали на Netflix през януари
Новите филми и сериали на Netflix през януари

2021 година стартира обещаващо

А триумфът на Bridgerton очевидно е реалност, откакто Netflix оповестиха, че напролет ще стартират фотосите на втори сезон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР