Съчувствам на президента Румен Радев. Честно!Президентът Радев направи сериозни грешки

...
Съчувствам на президента Румен Радев. Честно!Президентът Радев направи сериозни грешки
Коментари Харесай

Г-н президент, поискайте прошка от народа, че му натресохте измамата „Кирил Петков“

Съчувствам на президента Румен Радев. Честно!

Президентът Радев направи съществени неточности – поради политическата си незрялост и поради възприятието си за безпогрешност.

Но нищо не може да се съпоставя с големия неуспех с Кирил Петков и Асен Василев, които той прононсира, поддържа и показа като спасителите на България. Колко недалновидно!

Пред очите на всички нас беше осъществена операцията с машинния избор. Цялата държавна машина, служебното държавно управление, регионалните шефове, локалната администрация бяха впрегнати да работят за успеха на Политическа партия “Продължаваме смяната ”.

Кирил&Асен, дружно с алчната им за власт и пари компания победи и обязди изпълнителната власт. Резултатите са пагубни за страната! Президентът Радев си взе непростителен грях на душата. Видя, че Кирил Петков е попълнил декларация с погрешно наличие, само че го отбрани с жаркост и неотстъпчивост. Защитѝ този, който умишлено наруши Конституцията.

Румен Радев получи мъчителни рани от неналичието на преданост и вродената надменност на Кирил Петков. Стигна се до там, че освен министрите, само че даже началник-кабинетът на вицепремиера Корнелия Нинова се нахвърлят с грозни ху̀ли против него; беше изработен опит да бъде задържан неговият другар и длъжностен министър на енергетиката Николай Павлов.

Това са персоналните обиди.

Има и публични щетѝ. Огромни!

Очаквам деня, в който президентът Радев ще пожелае да се освободѝ от тежкото задължение.

И да се извини. Да изиска амнистия от българския народ.

От профила във Facebook на Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР