Съчетавайки техно-цветни вкусове и сюрреализма на подсъзнанието“ новият фентъзи аромат

...
Съчетавайки техно-цветни вкусове и сюрреализма на подсъзнанието“ новият фентъзи аромат
Коментари Харесай

Нова напитка на Coca-Cola има вкуса на подсъзнанието

Съчетавайки „ техно-цветни усети и сюрреализма на подсъзнанието “ новият " фентъзи мирис " на Dreamworld е ориентиран към „ Поколението-Z ”, с упованието да се хареса на младежите, написа indy100.com. Но поради рекламните послания, мнозина считат, че с внушенията за „ подсъзнателни аромати ” този път компанията много (или отново) се е отдалечила от действителността, а и от естетиката в рекламите си.

Не закъсняха и реплики в обществените медии. „ Не съм сигурен, че желая да знам какъв е усетът на фантазиите ми ”, написа един консуматор. Друг споделя, че се е смял дълго, когато прочел, че рекламата го подканва „ да се наслаждения на магията в всекидневието и да мечтае с отворени очи ”. А трети непосредствено пита: „ Отново ли има кокаин във формулата? ”

Линията Dreamworld на Coca-Cola е финален опит в лимитираната серия на компанията за сезона, след " Byte ", " Starlight " и " Marshmello ”, като вкусовата тактика на " фантазиите " наподобява следва „ Byte “ – напитката, за която компанията твърдеше, че е въодушевена...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР