Събраните средства ще бъдат използвани за подпомагане на засегнатите от

...
Събраните средства ще бъдат използвани за подпомагане на засегнатите от
Коментари Харесай

Даниел Крейг помогна за събирането на над 119 милиона долара за пострадалите в Турция и Сирия

Събраните средства ще бъдат употребявани за подкрепяне на засегнатите от бедствието

Британският артист Даниел Крейг оказа помощ за събирането на над 119 милиона $ в поддръжка на потърпевшите от ужасяващите трусове с епицентър Кахраманмараш в Турция и Сирия. Трусът лиши живота на над 50 000 души.

Крейг насочи благодарствено обръщение към всички, взели участие в дарението. Събраните средства ще бъдат употребявани за подкрепяне на засегнатите от бедствието, а поддръжката на Крейг бе от решаващо значение за триумфа на акцията по набиране на средства, написа БГНЕС.

54-годишният артист, дружно с Комитета за незабавни бедствия (Disasters Emergency Committee - DEC), който сплотява 14 благотворителни организации в Обединеното кралство, разгласи, че даренията са събирани от първия ден на нещастието.

" Щедрият отговор на обществеността на апела на DEC за оживелите от земетресението в Сирия и Турция е необикновено покъртителен... Земетресенията продължиха секунди, само че последствията ще продължат с години. Откакто снимах излъчения зов, броят на доказаните убити или ранени хора набъбна с десетки хиляди ", сподели още Крейг.

" Болници, учебни заведения и предприятия са превърнати в отломки, а стотици хиляди хора са останали без дом в мразовитите зимни условия. Моля, направете каквото можете, с цел да им помогнете, като подкрепите апела на DEC ", прикани английската кинозвезда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР