Събрани са достатъчно доказателства за жестокото убийство на аптекарката Ери

...
Събрани са достатъчно доказателства за жестокото убийство на аптекарката Ери
Коментари Харесай

Изродите убили жената на Бедрос Пехливанян: Удушили я, а на следващия ден я разфасовали

Събрани са задоволително доказателства за жестокото ликвидиране на аптекарката Ери Пехливанян в Русе. Жената на общинския консултант от ГЕРБ в Русе – Бедрос Пехливанян бе открита убита и разчленена край Русенски Лом. От полицията в града означиха, че става дума за двама причинители на закононарушението, като са упрекнати за похищение, обир на пари в огромни размери и за съзнателно ликвидиране, за прикриване на тези закононарушенията.
„ Разчитахме на това, че тази информация ще остане служебна за нас, с цел да можем да правим следствени дейности. Снощи, при осъществени огледи, бяха открити елементи от тялото на дамата. Не бяхме намерили частите от натрупа и по тази причина не избързахме да осведомяваме. На 11 януари дамата е била похитена от двама души, които са я следили повече от месец и са открили навиците й от всекидневието. Те са знаели, че разполага с финансови благоприятни условия и носи със себе си огромни суми пари в брой. Привечер тя е излязла от една от аптеките и е носила със себе си 20 000 лева
Била е сама и се е насочила към автомобила си, паркиран на публичен паркинг до постройката на Национална агенция за приходите в Русе. Единия от похитителите е бил облечен в полицейска униформа и е изискал персоналната карта на жертвата, с цел да извърши мнима инспекция, влезнал е в автомобила й, след което е определял посоката на придвижване на колата. Другият обвинен се е движел зад тях с друга кола.
На дамата са били сложени белезници. Тя е преместена от нейната кола в автомобила на втория причинител. Сумата от 20 000 лева е била отнета. Двамата причинители са разбрали, че има огромни суми пари и в дома на дамата. След отвличането тя е била отведена в дома й, като двамата са взели от там и сумата от 45 000 лева Тогава двамата са решили да извършат съзнателно ликвидиране, с цел да прикрият следите си ", споделиха от полицията в Русе.
Умъртвили са я посредством задушаване, а на идващия ден са разчленили натрупа й и са изхвърлили останките в р. Русенски Лом.
Властите подчертаха, че двамата причинители са били обезпокоени от това, че жертвата ги е видяла и е чула гласовете им, както и това, че е видяла автомобила им.
Снощи, благодарение на водолазни екипи, са намерили част от останките на дамата, а през днешния ден продължава претърсването от водолази.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР