Съботата е под управлението на Сатурн – планетата на кармичните

...
Съботата е под управлението на Сатурн – планетата на кармичните
Коментари Харесай

Сатурн управлява съботата

Съботата е под ръководството на Сатурн – планетата на кармичните тествания.

В нашето тяло Сатурн дава отговор за зъбите, костите, слуха, коленете, ноктите, далака, гръбначния дирек, костния мозък. Въпреки своята съвестност, Сатурн има доста позитивни аспекти, изключително в случай че отбележим, че Сатурн е най-духовната планета. Благоприятното влияние на Сатурн върху индивида се показва в правдивост, сърдечност, мъдрост, почтеност, отговорност. Силният, благоразположен Сатурн дава благополучие, шанс и дълъг живот.

Какви са рекомендациите за събота:

Това не е ден за материални каузи, изключително за тези, които имат за цел да покачат комфорта или да се печелят пари. Много е хубаво да създадем самокритика на миналата седмица, да успокоим мозъка, да се отпуснем, да забавим темпото. Също по този начин е добре да се почисти къщата, да се отървете от старите неща. За да се резервира редът и чистотата по-дълго в къщата, се предлага почистването да стане точно в събота, в деня на Сатурн. Сатурн - най-бавната от планетите, по тази причина се счита, че в случай че почистите в събота, ще настъпи „ отстрочка” с настъпване на безпорядъка.

Сатурн е най-старата планета, по тази причина се предлага да се обърне изключително внимание на по-възрастните хора в този ден, да се вършат дарения, да се помогне на старите и бездомните хора и на всички, които са под патронажа на Сатурн. Според ведическата традиция е удобно да се нахранят врани, черни жребци и бездомни кучета.

Развийте в себе си качествата на търпението и смирението. Това значи да приемете всички събития умерено, като воля свише. Постенето или приготвянето на ястия, които усъвършенстват силата на Сатурн. Това са бобови растения, тъмни зеленчуци, сушени зеленчуци и плодове, подправки, билки, сол, оцет.

Мантра и одобряване на Сатурн:

ОМ ШАНАЙИ НАМАХ

Аз съм отворен към света и му се поверявам!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР