Събитията в неделя могат да продължат да предизвикват у вас

...
Събитията в неделя могат да продължат да предизвикват у вас
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 25 септември 2022

Събитията в неделя могат да продължат да провокират у вас безпокойство, неустановеност, а в някои случаи и боязън за бъдещето

Много значимо ще бъде да се научите да организирате и най-дребните или незначителни на пръв взор неща. Всяко отсрочване на една или друга задача, като лавина в скоро време ще ви затрупа с доста повече задания, които може да сътвори нежелателен безпорядък в живота ви и доста спорове с хората към вас. Този ден ще изиска доста самообладание и устойчивост на провокации, които ще зародят от разнообразни източници или събития.

Утре ще бъде значимо да избягвате да реагирате и да решавате преждевременно или жестоко. Във въздуха има задоволително напрежение през този интервал, тъй че не го подклаждайте със своите дейности и реакции.

Овен

Това е ден, в който да действате твърдо и изрично. Сега не може да си позволите да пропускате благоприятни условия за себереализиране.

Телец

Това е ден, в който ще ви се отдаде опция за инцидентна среща с другар. Макар и къси часовете ще ви дарят с доста благополучие.

Близнаци

През този ден не бъдете прекомерно подозрителни към всичко ново. Дайте си опция да се запознаете с идното, преди да го отречете.

Рак

През този ден не бързайте да се сърдите на колегата си. Има доста разновидности за решаването на даден проблем и най-хубавите са мирните.

Лъв

Тази неделя някой ще ви забележи. Ако сте сами и необвързани помислете дали да не отделите и вие повече внимание на другия.

Дева

Тази неделя ще създадете нещо красиво. Може да не е шедьовър, само че значимото е, че сте вложили от себе си. Не позволявайте да ви подлагат на критика.

Везни

През този ден ще може да преодолеете доста от страховете си. Направете по този начин, че да не позволявате да надвиват над вас.

Скорпион

Тази неделя не пестете положителните думи. Някой неимоверно има потребност от тях. Бъдете великодушни и ще ви бъде отблагодарено с благополучие.

Стрелец

Тази неделя не оставайте вкъщи. Имате потребност от повече другарство и с повече хора. Излезте, обменете мнение, забавлявайте се.

Козирог

Тази неделя подайте ръка, единствено в случай че това бъде поискано. Не се месете единствено, тъй като имате предпочитание. Спазвайте границите на другите.

Водолей

Тази неделя не бързайте с решенията, само че и не протакайте прекомерно. Намерете салдото, златната среда. Напълно допустимо е.

Риби

Тази неделя ви чакат чудеса и доста приятни изненади. Заслужили сте всичко хубаво, което ви се случва - радвайте му се от сърце.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР