Събитията през последните 2 години и световната тенденция за водене

...
Събитията през последните 2 години и световната тенденция за водене
Коментари Харесай

Pulse Clinic - най-новият член в семейството на Pulse

Събитията през последните 2 години и международната наклонност за водене на един по-добър и здравословен метод на живот, напълно трансформираха насоките в развиването на фитнес промишлеността. Все повече хора започнаха да обръщат внимание на физическото си положение, това по какъв начин се хранят и по какъв начин прекарват своето свободно време.

Pulse постанова начин на живот трендовете у нас посредством непрекъснатото разширение на мрежата от спортни обекти, онлайн тренировки, нови клубни хотели, здравословна храна и още доста услуги.

Желанието на веригата да покрие безусловно всички уелнес потребности на клиента ще бъде осъществено с най-новия план - Pulse Clinic, реализиран в партньорство с одобрените експерти от

Първата по рода си клиника с марката Pulse отваря порти доста скоро. Тук ще намерите всичко нужно за уравновесен и здравословен метод на живот. Pulse Clinic e доверено място, където ще ви оказват помощ да постигнете задачите си с личен метод, екип от отдадени експерти и услуги от най-голям клас, отговарящи на всички модерни медицински стандарти.

„ Представете си място, което съчетава международните трендове в анти-ейджинга и уелнеса, предоставяйки опция за 360-градусова промяна с последните нововъведения в медицината, предварителната защита и подмладяването, където персонализираните грижи, превантивната медицина и стремежът към по-добра визия се срещат. Това е Pulse Clinic “ - разяснява Паскал Дойчев - притежател на Pulse.

С Pulse Clinic компанията изцяло затваря начин на живот кръга, разкривайки нов небосвод от благоприятни условия за клиента.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР