Събитията около 10 ноември 1989 г. се интерпретират различно. Преврат,

...
Събитията около 10 ноември 1989 г. се интерпретират различно. Преврат,
Коментари Харесай

Синът на дясната ръка на Тато със сензационни разкрития за случилото се преди 30 години ВИДЕО

Събитията към 10 ноември 1989 година се интерпретират друго. Преврат, непринудено отдръпване или добре планувана интервенция извън?

Знаеха ли службите какво ще стане, за какво не стопираха изнасянето на капитали, което последва, и провалиха ли се в опита да спрат бандитската приватизация? Каква беше ролята на Андрей Луканов в процесите след 10-ти?

Какво се случи преди 30 години на днешния ден – отговорите за Нова телевизия даде Любомир Шопов, който е наследник на дясната ръка на Тодор Живков - Григор Шопов.

„ Беше гласувано решение Живков да бъде освободен. Това го изненада и от там пристигна изражението му на изтощен и обезверен човек, който постоянно се демонстрира по телевизията”, описа Любомир Шопов.

По думите му конците в страната ги е дърпал Андрей Луканов. „ Машинациите му изпомпаха значително държавни пари. Това е добре известно на Тодор Живков. През август 1989 година Живков написа писмо до татко ми да създадат цялостно следствие на активността на тези външнотърговски предприятия.

Какво по-голямо предизвестие за Луканов, че не го чака положително политическо бъдеще”, описа Любомир Шопов.

Той има вяра, че всичко, което татко му направил, е било в интерес на страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР