„Събитието на тези избори е фактическият политически край на Бойко

...
„Събитието на тези избори е фактическият политически край на Бойко
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Слави се настани в нишата, овакантена от Борисов


„ Събитието на тези избори е фактическият политически завършек на Бойко Борисов. Но в никакъв случай не би трябвало да се подценява опцията да възкръсне още веднъж. Защото се разсънва тъгата на гласоподавателя, защото той има несломима харизма. Той е политически цялостен, реториката му е безсрамна, той може доста в областта на творчеството на илюзии... Но има риск в действителност да загине, в случай че ръководството бъде прегледано в детайли “.Думите са на психологът доктор Николай Михайлов, който направи разбор на изборните резултати в изявление за БНР.

Според него Слави Трифонов се е настанил в нишата, която Бойко Борисов е овакантил.

„ Българската политика не може да мине без този вид човек. Бидейки манталитетно сходен с Борисов, има преимуществото да действа в неявяване. Той участва, като отсъства - нещо, което не е особено за българската политика. Той стои в сянка, тъй като е политически нечленоразделен. Повече от подозрително е, че той има хора, които могат да ръководят страна, “ счита анализаторът.

Според доктор Михайлов Българска социалистическа партия е „ херметически затворена в себе си групировка “.

„ Борисов се бои от това да бъде ускорено дискредитиран. Бои се от това президентът да поеме самодейността за кабинет. Това са страшилища за Борисов. След изборите той изглеждаше полуразкаян, полуизплашен... В идната седмица през гласуването за парламентарен ръководител ще си дадем сметка за готовността да се консолидира този анти-Борисов избор... Този парламент има положителни вероятности да се изпокара. И не партия против партия, а човек против човек “, заключи доктор Михайлов.

Според анализатора идват нестабилни, конюнктурни държавни управления.

„ Идва мощен вход за целия ляво-либерален пакет на международната олигархия. Сега ще бъдем притиснати от администрацията на Джо Байдън и ще бъдем на фронтовата линия на съвсем психотичното опълчване с Русия, “ счита още анализаторът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР