Събитието MWC 2019 ще стартира в Барселона на 25-ти февруари

...
Събитието MWC 2019 ще стартира в Барселона на 25-ти февруари
Коментари Харесай

Blackview ще разтърси MWC 2019 със своите здрави смартфони с нов дизайн и 5G

Събитието MWC 2019 ще започва в Барселона на 25-ти февруари и ще продължи до 28-ми. Тази година, по време на огромното ревю за мобилна електроника Blackview ще показа четири нови завладяващи смарт телефона.

На първо място, за разлика от другите телефони, Blackview BV9800 и BV9800 Pro са доста здрави и нечупливи. Показаните наскоро рендери показват телефон с тройна съществена камера, в която се употребява модула Sony IMX586 48MP Triple Camera, както и Night Mode камера. Тези устройства прокарват пътя на едни по-нови издръжливи смарт телефони. Но може би най-интересното е, че разполагат с опция за термично обрисуване.

Blackview добавя, че новият смарт телефон BV9700 Pro с тройна отбрана от неподходящите външни условия е доста добър от позиция на продуктивността и външния тип. Той освен има термична камера, само че може да демонстрира атмосферното налягане и да мери сърдечния темп посредством специфичен хардуерен датчик. И още, това е първият смарт телефон на Blackview с поддръжката на 5G мобилните мрежи.

Max 1 е първият мобилен телефон на Blackview, който има вграден 1080р лазерен проектор. Той предлага качество от равнището на домашното кино и може да демонстрира филмите на всички места и когато и да е. Съвсем скоро чакаме вести и за друга известна серия на смарт телефоните, известна със своите мощни акумулаторни акумулатори.

Смартфоните на Blackview от серия А са доста известни със своите градиентни преливащи цветове, които се появиха в първия бюджетен смарт телефон Blackview A60 с V-Notch разрез в екрана, работещ под ръководството на операционната система Android 9 Pie (Go Edition).



През годините на развиване Blackview си сътвори доста добра известност измежду потребителите, като оферираше и предлага първокласни издръжливи смарт телефони в международен мащаб. Новите телефони ще бъдат изложени в павилион 7K20, където посетителите могат да прегледат всички модели на Blackview.

С неспокойствие чакаме да излезе по-подробна информация за новите модели, като можете да посещавате формалния уеб уебсайт на компаниятам с цел да разберете всички детайлности. Освен това, Blackview започва специфична промоция с доста приятни за потребителите отстъпки. Blackview Max 1 да вземем за пример, се предлага с 43% понижение.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР