Събитието, което събира българската SEO общност вече няколко години поред,

...
Събитието, което събира българската SEO общност вече няколко години поред,
Коментари Харесай

SERP Conf. 2023 – SEO конференцията, която не е за изпускане

Събитието, което събира българската SEO общественост към този момент няколко години подред, се завръща и през 2023 година Конференцията SERP Conf. 2023 ще е присъствена за втора поредна година, а уредниците от SEO организация Serpact дават обещание да е още по-вълнуваща, на практика ориентирана и по-мащабна.

Ако желаете да научите какво следва в света на SEO, SERP Conf. 2023 е събитието, на което наложително би трябвало да присъствате.
Защо това е SEO събитието, което не трябва да пропускате?
Тазгодишната SEO конференция събира експерти и специалисти от целия свят, които ще показват своите сполучливи практики пред публика от Източна Европа.

Ще повдигнем малко завесата и ще споделим имената на дребна част от специалистите, които ще видите на сцената:
Корай Гюбюр, създател на Holistic SEO & Digital – един от водещите SEO специалисти в международен мащаб;Джудит Луис, създател на DeCabbit Consultancy – интернационална водеща на събития, публицист, блогър и консултант;Крейг Кембъл, SEO Trainer & Consultant в Craig Campbell Company;Христина (Тина) Мангелова, Head of SEO & Content Marketing в Growth Skills;Петър Николов, CEO на Mobilio;Олеся Коробка, CEO & Head of SEO на Fajela;Димитър Димитров, създател и CEO на Inbound.BG.
Какви изненади са ви подготвили уредниците от екипа на Serpact и кои лектори още можете да чуете ще разберете, когато се забележим на 12 октомври.
За какво ще си приказваме на SERP Conf. 2023?
Конференцията е под надпис " SEO практики без ограничавания ", a фокусът ѝ ще е ориентиран към идните промени в логаритмите на Гугъл и бързо навлизащите нови технологии, като AI, които трансформират съвсем радикално SEO.

В пет обособени панела, лекторите ще споделят своя опит, ще ви срещнат с най-новите трендове, а вие ще имате опция да получите действителни, на практика познания и да се подготвите за идните промени.

А по време на нетуъркинг паузите можете да се запознаете персонално с лекторите и участниците в събитието, или да зададете своите въпроси по време на QA сесиите на всеки панел.
Не желаете да изпускате присъединяване в SERP Conf. 2023?
Тогава побързайте и си осигурете място, като закупите своя Early Bird билет тъкмо в този момент.

Първите 150 закупени билета за SERP Conf. 2023, като спомагателен бонус, ще получат безвъзмезден пропуск за ъндърграунд празненството на IndIT, което ще се организира вечерта след края на конференцията. На 12 октомври SEO общността ще има опцията да посети две събития.

Мястото на срещата е Inter Expo Center Sofia (Интер Експо Център София), а датата е 12 октомври.

Очакваме с неспокойствие да се срещнем и да обменим хрумвания и SEO практики на  SERP Conf. 2023.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР