Събарят незаконна надстройка на хотел Маринела“, предаде БГНЕС. Добри новини

...
Събарят незаконна надстройка на хотел Маринела“, предаде БГНЕС. Добри новини
Коментари Харесай

Бутат нелегалната постройка на хотел „Маринела“


Събарят противозаконна надстройка на хотел „ Маринела “, съобщи БГНЕС.

„ Добри вести за историческата архитектура и законността! Това не е тъкмо строителна площадка, това е разрушителна площадка. Наблюдавате срутване то на противозаконната надстройка на хотел „ Маринела “, заяви в профила си във Facebook Константин Павлов – кмет на регион Лозенец.

„ Ако се върнете обратно във времето, ще се начетете на задоволително реплики като „ ще минат сред капките “ и „ знам най-малко 10 случая, където нищо не им направиха “. Виждате, че измислените работи са до време, до момента в който има социална толерантност към тях и до момента в който на спазването на закона се гледа през просото “, гласи още част от поста на Павлов в обществената мрежа.

БГНЕС напомня, че 2018 година Върховният административен съд реши, че издаденото позволение за градеж от основния проектант на регион “Лозенец ”, с което беше разрешено построяването на казино към столичния хотел „ Маринела “, е незаконосъобразно. Самото надстрояване на постройката стартира още през лятото на 2016 година и се организираше и в извънработно време, макар издадената заповед на ДНСК за прекъсване на строителните работи. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР